Referenties
fotoshoot den haag

Arzoo

Fotoshoot

Ik heb vandaag een leuke fotoshoot gehad met fotograaf Henry Badeloe uit Den Haag.
Hij heeft hele mooie foto’s van mij gemaakt met veel passie en plezier in zijn vak.

Preweddingshoot201405090292

Mandy & Ferry

Pre wedding shoot

Vorige week zondag een super leuke pre-wedding shoot gehad.  Heel fijn om alvast te wennen aan hoe je het best kunt staan en doen zeker ook voor ons 2 jarig zoontje dat hij niet voor een verassing staat op de bruiloft zelf. Ons zoontje en wij hebben genoten en nu op naar de echte trouw foto’s 6 juni.
Ik zeg: echt een aanrader! Henry is een super aardige man en ook zeker voor kinderen.

Janine en Rakesh

Janine & Rakesh

Getrouwd.

We hadden het weer mee en iedereen was in de stemming. Wij zijn getrouwd in Museum de Cruquius in Hoofddorp. We wilden graag een relaxte sfeer die dag en dat is goed gelukt. Van het begin tot eind waren de fotografen bij ons en hebben alles geweldig en alle momenten goed vastgelegd. Creativiteit was goed gebruikt want het zijn schitterende foto’s geworden. Als wij de foto’s terugkijken dan beleven wij alles opnieuw. Ook ‘s avonds zijn de belangrijkste en leuke momenten vastgelegd. Van het begin tot eind was het contact met Henry super. Hij probeert samen tot een oplossing te komen en om aan je wensen te voldoen, als je ideeën hebt dan zijn die ook welkom. Henry is overal op tijd, heeft zijn zaken goed op orde en weet waar hij mee bezig is. Kortom “Trouwen met Henry” is voor ons: enthousiast, prettig contact, goede prijs en supermooie foto’s!

newborn20140207035

Julia’s New Born sessie

New Born.

Henry heeft vakkundig ons kleine meid op de foto gezet. in haar eentje en met ons drieën. Het resultaat is verbluffend en we krijgen veel complimenten over foto’s. Wat een prachtige manier om deze bijzondere tijd voor ons vast te leggen. Super bedankt!

bruidsfotograaf_den_haag20130531017

Sissy & Simon

Getrouwd.

Henry Badeloe was onze trouwfotograaf en is ons zeer goed bevallen.
De dag was behoorlijk vol: fotosessie, trouwerij en feest in de avond. De hele dag is de fotograaf er bij geweest. Met de fotosessie zijn we goed begeleid voor mooie foto’s, en de rest van de dag eigenlijk zeer vrij gelaten waarbij zonder hinder de foto’s zijn genomen. Het is toch niet zomaar iemand die de hele dag er bij is! Maar ook wist hij weer niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Henry weet de momenten te pakken voor mooie foto’s. Wij hebben Henry als een professionele, betrokken, creatieve, oog voor detail maar vooral een gezellige man ervaren met een groot gevoel voor humor.
Hier zijn we erg tevreden over.

Anu en Stefan

Anu & Stefan

Getrouwd.

We zijn zeer tevreden over Henry’s Photodesign. Het was prettig samenwerken met de fotograaf. We kijken positief terug op de flexibiliteit en professionaliteit van Henry Badeloe. In overleg zijn afspraken vastgelegd (tijden etc.) De hele dag door zijn vele foto’s gemaakt en we zijn ontzettend blij met het mooie resultaat! We zullen Henry ook aanbevelen bij onze vrienden en familie!

Sherry-Ann en Kishan

Sherry-ann & Kishen

Getrouwd.

Dhr. Badeloe is sinds 2009 onze persoonlijke fotograaf. Hij heeft niet alleen onze trouwreportage verzorgd, maar ook mijn zwangerschaps- en babyfoto’s. de foto’s zijn van uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar. Ook zijn wij zeer tevreden met de persoonlijke aandacht die hij ons geeft. Daarnaast is dhr Badeloe uitstekend in omgang met met mijn baby. Wij hopen nog de komende jaren fotoshoots met hem te kunnen doen!!!