Portretfotografie

Portretfotografie? Kies voor Henry’s Photodesign!

Een familieportret, een groepsfoto of samen met je partner de verbintenis uitbeelden kan op verschillende manieren. Klassiek, speels, spontaan, sportief, een beetje gek of nog gekker? Bij Henry’s Photodesign is van veel mogelijk. Henry staat altijd open voor eigen inbreng tijdens de shoot. Op deze manier Laat je zien zoals je bent! Portretfotografie in de studio of op locatie.

Ik ben vaak te vinden in de studio, maar vaker ben ik ook op locatie, bij de opdrachtgever of op een speciale locatie. Omdat portretfotografie een verhaal probeert te vertellen, een sfeer probeert neer te zetten, zoek ik als portretfotograaf altijd naar de juiste locatie. Ook heb ik beschikking tot apparatuur om op locatie de juiste foto te maken, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

De fotostudio.

Wat zijn de tarieven?
€75,- Een portret van jezelf.
€149,- Portretfotografie van twee personen.
€249,- Groepsfoto van het gezin (4 persoen).
€275,- Groepsfoto’s met zoveel mensen als je wilt.

€90,- Extra per uur.
€0,25 Reiskosten p/km vanaf 10 km buiten Den Haag.

De beste foto’s worden verwerkt tot een presentatie die binnen een week na de fotoshoot te bekijken is in de studio of online. Op dat moment kun je bepalen welke foto’s je wilt laten afdrukken en laat ik je zien, welke mogelijkheden er nog meer zijn om de foto’s nog mooier tot hun recht te laten komen. De gepresenteerde foto’s komen op een persoonlijke webpagina te staan en kunnen door jou bekeken worden door in te loggen.

Neem hier contact op voor een een spetterende portret of fotoshoot.

Foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd volgens de auteurswet.