Bruidsfotografie

Je trouwt maar één keer. Daarom wil je dat alles klopt; de jurk, de ringen, maar ook prachtige bruidsfotografie om jullie mooiste dag later opnieuw te beleven. Een geslaagde bruidsfotografie.

Bij een bruidsfotografie besteed ik vooraf ruim tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen te bespreken. Om elke bruiloft met volle aandacht en zorg vast te kunnen leggen kies ik voor een beperkt aantal opdrachten per jaar. Het fotograferen en nabewerken wordt hierdoor nooit haast- of routinewerk.

Ik hou van een persoonlijke aanpak. Een klik met de fotograaf en een vertrouwd gevoel is bij huwelijksfotografie heel belangrijk. Ik stel me graag professionele maar ook sociaal op, zodat alles ontspannen verloopt en er een ongedwongen sfeer ontstaat. Tijdens jullie huwelijk ben ik op een subtiele manier op de achtergrond aanwezig, waarbij ik steeds oog hou voor de mooiste invalshoek, veelzeggende details en bijzondere blikken. Klik hier voor veel gestelde vragen.

 

Maatwerk

De prijs van een bruidsfotografie is maatwerk. Globaal gezien hebben jullie vanaf 1595 euro een reportage van 6- 8 uur, met alle bestanden (jpeg formaat) op een usb stick, (alleen voor privé gebruik) én een luxe album van 30×30 cm met 24 pagina’s. Daarnaast zijn er op het gebied van albums en afdrukken diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Willen jullie je ideeën bespreken, en samen kijken wat er mogelijk is en of ik iets voor jullie kan betekenen? Kom langs nu ik nog vrij ben. De koffie staat niet klaar maar wordt altijd vers gezet! Boeken jullie direct bij het intakegesprek, dan krijgen jullie 100 euro korting!
Foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd volgens de auteurswet.