Informatie: Over Henry

_HPD8773

Mijn naam is Henry Badeloe, huwelijks-en portretfotograaf gevestigd in Den Haag. Na meer dan 20 jaar is mijn vak nog steeds mijn grote passie. In mijn vak zie ik mensen in al hun kwetsbaarheid, vaak tijdens belangrijke momenten die voor de rest van het leven een waardevolle herinnering blijven. Het is telkens weer eervol en bijzonder om deze momenten voor hen vast te mogen leggen. Daarbij kies ik altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar een persoonlijke aanpak met volledige aandacht voor het bruidspaar. 

Ik kijk er altijd naar uit om nieuwe mensen te leren kennen, hun verhaal te horen, en dit te vertalen naar prachtige, persoonlijke bruidsfotografie die herinneringen weer tot leven brengt. 

In 1992 studeerde ik af als fotograaf aan de fotovakschool, waarna ik mijn eigen fotostudio opende. Sindsdien heb ik diverse bijscholingen gevolgd en licenties behaald. Mijn atelier bevindt zich in Den Haag, waar ik klanten ontvang in mijn atelier of in de fotostudio. Voor trouwfotografie reis ik door het hele land en zelfs daarbuiten. 

Om mijn kwaliteit naar een hoger niveau te brengen ben ik aangesloten bij Fearless Photographers

Voor zakelijke fotografie: www.henrysphotodesign.com