Bruidsfotografie

Alles moet kloppen; de jurk, de ringen, maar ook prachtige bruidsfotografie om jullie mooiste dag later opnieuw te beleven.

Bij een bruidsreportage besteed ik vooraf ruim tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen te bespreken. Om elke bruiloft met volle aandacht en zorg vast te kunnen leggen kies ik voor een beperkt aantal opdrachten per jaar. Het fotograferen en nabewerken wordt hierdoor nooit haast- of routinewerk.

Ik hou van een persoonlijke aanpak. Een klik met de fotograaf en een vertrouwd gevoel is bij bruidsfotografie heel belangrijk. Ik stel me graag professionele maar ook sociaal op, zodat alles ontspannen verloopt en er een ongedwongen sfeer ontstaat. Tijdens jullie huwelijk ben ik op een subtiele manier op de achtergrond aanwezig, waarbij ik steeds oog hou voor de mooiste invalshoek, veelzeggende details en bijzondere blikken.

Willen jullie je ideeën bespreken, en samen kijken wat er mogelijk is en of ik iets voor jullie kan betekenen? Kom langs nu ik nog vrij ben. De koffie staat niet klaar maar wordt altijd vers gezet!

Mooi weer garantie

After weddingshoot.

Uniek in Nederland en als eerste fotograaf bied ik nu aan.

Met ingang van 1 januari 2012 is het mogelijk om mooi weer garantie te boeken. Niet tijdens jullie trouwdag, op de dag zelf is daar helemaal niets aan te doen natuurlijk. Het weer in Nederland is wisselend en vandaar mijn aanbod.

Tijdens de losse shoot van ongeveer 2 uren op een mooie dag van jullie samen op een ander moment van dezelfde week, maand of zelf een heel ander moment van het jaar. Zie het als een “After Wedding Shoot”. Het is heel normaal om voor je bruiloft samen foto’s te laten maken op een mooie trouwlocatie, dus waarom zou je dat niet doen na de bruiloft? Ik regel een professionele visagiste en stylist, jullie zorgen dat jullie trouwkleren klaar liggen en we maken er een supervette fotoshoot van!

De foto’s die ik maak kunnen uiteraard verwerkt worden in jullie trouwalbum alsof het op jullie trouwdag was, vinden jullie dit niet passen of nep, dan kan ik natuurlijk een apart album voor maken, of gewoon een supergave vergroting op bijvoorbeeld, plexiglas, aluminium of hout voor aan de muur!

Investering

De mooi weer garantie kun je op twee manieren regelen voor jullie bruiloft.

1. Sluit tijdens boeken een mooi weer garantie af. Deze garantie biedt tegen beperkt bedrag van € 75, – de zekerheid van een mooi weer (stralende zon) op jullie trouwfoto’s. Deze is af te sluiten voor een huwelijksdag in de maanden april tot en met oktober en is alleen geldig indien tijdens de tijd die vooraf gepland is voor de fotoshoot en geen enkel zonnestraaltje te zien was en het regende.

2. Boek een shoot achteraf inclusief professionele visagie voor € 250, – . Wanneer het weer tegenviel op jullie dag kunnen we na de bruiloft een nieuwe dag inplannen voor de foto’s, ook indien jullie van te voren geen garantie afgesloten hebben. De foto’s kunnen ook nu vanzelfsprekend verwerkt worden in jullie album. Dit is inclusief visagie door een professionele haar- en make-up styliste, indien gewenst voor jullie beiden.

Al getrouwd?

Zijn jullie trouwfoto’s letterlijk in het water gevallen? Hadden jullie andere foto’s verwacht van jullie fotograaf tijdens de fotoshoot? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een “ After Wedding Shoot” te boeken. Ik ga graag met jullie op pad op een fantastisch mooie dag of zomeravond om echt romantische foto’s van jullie te maken!

Levering met album

Bruidsfotografie met een verrasingsalbum!

Iedereen kan met zijn vakantiefoto’s snel en gemakkelijk een album maken met de software van de bedrijven die albums voor een goede prijs aanbieden aan consumenten. Deze albums hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en hebben al snel een wow-factor bij iedereen die je het laat zien (ook al is het vaak uit respect.)
Er is veel vraag van bruidsparen om zelf een bruidsalbum te maken. Veel fotografen bieden deze optie aan.

Ik heb tevens de afgelopen jaren de zelfgemaakte albums van bruidsparen bekeken.
Ik bied deze optie niet aan. Ik lever altijd een bruidsreportage met album en de bruidsparen die ik mocht fotograferen zijn ontzettend blij met hun tijdloze bruidsalbum.
De voornaamste reden hiervoor is dat ik mijn uiterste best doe om elke foto die ik aflever er helemaal perfect uit te laten zien.
Er gaan dagen werk in de nabewerking van de foto’s en daarna ook nog eens in het album ontwerp. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken druk ik mijn foto’s voor het album zelf af om de hoogste kwaliteit te bieden. Ik heb diverse leveranciers vergeleken, die ook perfecte afdrukken leveren voor mijn albums.
En ik heb ook de juiste leverancier gevonden die product levert waar ik volledig achter sta!

De door bruidsparen zelfgemaakte albums die ik heb gezien misten deze hoge kwaliteitseisen die ik zelf aan mijn trouwalbums stel. Er miste kleurintensiteit, diepte of het contrast was veel te hoog, waardoor de foto’s waar ik zo veel tijd en aandacht aan geschonken had niet meer tot hun recht kwamen.
Indien een bewuste keuze wordt gemaakt voor het inhuren van een professionele fotograaf, zal dat waarschijnlijk zijn omdat jullie echte goede foto’s willen van jullie bijzondere dag.
Om het eindproduct dat jullie de rest van jullie leven gaan bekijken (het fotoalbum) dan vervolgens zelf te gaan maken, dat zou echt heel erg zonde zijn van het geld dat jullie investeren.

Vaak wordt er gezegd: afdrukken met album is toch niet van deze tijd! Let wel! het album is het enige tastbare bewijs van jullie dag!

Investering

De mooiste foto’s met de echte momenten en emotie, jullie fotoalbum is een tastbaar bewijs voor het leven!!
Mijn bruidsfotografie pakketten beginnen bij 1495 euro.
Een compleet verhaal van jullie dag. Een exclusief trouwalbum in overleg.
Tot 6 uur aanwezig op jullie trouwdag, meer uren altijd mogelijk.
Meer dan 30 uur uur professionele nabewerking.
Natuurlijk ontvangen jullie minimaal 300 van jullie mooiste momenten in de hoogste kwaliteit!
Een prachtige online gallery en eventueel kunnen jullie de foto’s kunt delen met vrienden, kennissen en familie.
Kennismakingsgesprek en inventarisatie van jullie wensen.
Jullie favoriete foto’s, en eventueel prachtige opnames met onze drone behoren ook tot de mogelijkheden!

Henry Badeloe verzorgt een compleet pakket inclusief:

Top bruidsfotografie op jullie trouwdag!
Twee fotografen vanaf 10 uur reportage.
Jullie kunnen zelf foto’s kiezen voor jullie exclusieve album vol met mooie herinneringen.
Uniek en exclusief Professioneel album design
Een complete full gallery met de geselecteerde bewerkte foto’s in mijn kenmerkende unieke stijl.

Destination Weddings | Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland?  Dat is heel apart.
Dan heb ik een zeer goed Destination Wedding pakket voor jullie klaarliggen vanaf 2495 euro.

Steeds vaker word er in het buitenland getrouwd en reis ik met het bruidspaar achterna om de hele destination wedding vast te leggen.
Mail me gerust jullie wensen en plannen, dan maak ik graag een mooi voorstel om jullie mooiste dag te fotograferen.
Ik reis graag met jullie mee door heel Europa; Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland, of zelfs verder zoals; USA, India New Delhi, Amerika of welke andere bestemming dan ook!

Snelle levertijd

Na het kennismakingsgesprek maak ik een passende offerte voor jullie.

Wilt u ook videreportage? Ik kan jullie professionele videografen aanbevelen uit mijn netwerk.

Wat ik vooral belangrijk vind, is mensen raken door de kracht van de beelden, maar vooral ook de kracht van de muziek.

Emotionele beelden, mooie woorden van familie of vrienden, maar ook de grappige momenten worden gevangen in prachtige beelden.

EXTRA OPTIE

Foto of video met Drone is ook mogelijk na overleg.

Deze tarieven gelden voor aanvragen vanaf 1 januari 2020 en kunnen te alle tijden worden gewijzigd.

Meelopen als secondshooter.

Ik krijg heel veel verzoeken van mensen die voor mij als secondshooter mee willen gaan. Ik geef echter prioriteit aan mijn mentor-studenten en stagiaires.
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring een gedegen vakkennis, gediplomeerd fotograaf en tevens een erkend leerbedrijf.
Ik bied nu de unieke kans om mij een van je bruiloften met je mee te laten schieten. De enorme waarde hier is dat ik je kan helpen kansen te zien en de hele dag door live advies kan geven over onderwerpen als: natuurlijk licht, camera-instellingen, positionering, compositie, lenskeuze en lichtopstellingen voor bruidsfotografie en de mooiste portretten.
Ook geef ik je evenals tips over het werken met je bruidspaar en hoe je het maximale uit de dag kunt halen. Dit omvat ook een persoonlijke sessie van 90 minuten na de bruiloft om over jouw reportage te praten, de afbeeldingen te bekijken en om je te helpen bij het uitzoeken en waarderen van de beste foto’s.

Kosten: €595,00 +BTW (+reis/verblijf indien nodig)
Datum: In overleg

Referenties van Henry’s Photodesign

Manon en Ashley

Henry was onze fotograaf op de bruiloft en we hadden ons geen betere kunnen wensen.

In de ochtend hebben wij een shoot gedaan in het park. De foto’s van deze shoot zijn prachtig geworden. Veel mooier dan dat wij hadden verwacht. Soms waren we Henry kwijt, maar vonden we hem achter een bosje terug, vanwaar hij schitterende foto’s schoot. Hij is een zeer creatieve fotograaf.

Na deze shoot zijn wij naar de locatie gegaan, alwaar Henry al onze gasten op de foto heeft gezet. Dit zijn prachtige foto’s geworden.

Ook hier liet Henry weer zien dat hij een zeer creatieve en professionele fotograaf is. Hij is super leuk met kinderen en dat levert dan ook ontzettend mooie beelden op.

Als je Henry als fotograaf hebt, weet je zeker dat je een dag vol met humor krijgt.

Na de bruiloft kregen wij als snel foto’s toegestuurd. Henry heeft ons ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de trouwboeken. Deze zijn ook echt prachtig geworden.

Henry is een super professionele, creatieve en enthousiaste fotograaf. Wij raden Henry dan ook absoluut aan iedereen aan.

Sissy en Simon

Henry Badeloe was onze trouwfotograaf en is ons zeer goed bevallen.

De dag was behoorlijk vol: fotosessie, trouwerij en feest in de avond. De hele dag is de fotograaf er bij geweest.

Met de fotosessie zijn we goed begeleid voor mooie foto's, en de rest van de dag eigenlijk zeer vrij gelaten waarbij zonder hinder de foto's zijn genomen. Het is toch niet zomaar iemand die de hele dag er bij is!

Maar ook wist hij weer niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Henry weet de momenten te pakken voor mooie foto's.

Wij hebben Henry als een professionele, betrokken, creatieve, oog voor detail maar vooral een gezellige man ervaren met een groot gevoel voor humor.

Hier zijn we erg tevreden over.

Mandy en Ferry

Pre wedding shoot.

Een super leuke pre-wedding shoot gehad.

Heel fijn om alvast te wennen aan hoe je het best kunt staan en doen zeker ook voor ons 2 jarig zoontje dat hij niet voor een verassing staat op de bruiloft zelf.

Ons zoontje en wij hebben genoten en nu op naar de echte trouw foto's 6 juni.

Ik zeg echt een aanrader Henry Is een super aardige man en ook zeker voor kinderen.

Anu Damveld en Stefan Dommers

We zijn zeer tevreden over Henry's Photodesign. Het was prettig samenwerken met de fotograaf.

We kijken positief terug op de flexibiliteit en professionaliteit van Henry Badeloe.

In overleg zijn afspraken vastgelegd (tijden etc.)

De hele dag door zijn vele foto's gemaakt en we zijn ontzettend blij met het mooie resultaat!

We zullen Henry ook aanbevelen bij onze vrienden en familie!

Janine en Rakesh

We hadden het weer mee en iedereen was in de stemming.

Wij zijn getrouwd in Museum de Cruquius in Hoofddorp.

We wilden graag een relaxte sfeer die dag en dat is goed gelukt. Van het begin tot eind waren de fotografen bij ons en hebben alles geweldig en alle momenten goed vastgelegd.

Creativiteit was goed gebruikt want het zijn schitterende foto's geworden. Als wij de foto's terugkijken dan beleven wij als opnieuw.

Ook 's avonds zijn de belangrijkste en leuke momenten vastgelegd. Van het begin tot eind was het contact met Henry super. Hij probeert samen tot een oplossing te komen en om aan je wensen te voldoen, als je ideeën hebt dan zijn die ook welkom. Henry is overal op tijd, heeft zijn zaken goed op orde en weet waar hij mee bezig is.

Kortom "Trouwen met Henry" is voor ons: enthousiast, prettig contact, goede prijs en supermooie foto's!

Arzoo Hamdam

Een spetterende fotoshoot met fotograaf Henry.

Ik wil meer gaan poseren en ik werd gevraagd door Henry om te poseren.

Ik vond het heel fijn om met Henry te werken en ik voelde mij echt op mijn gemak. Ook mocht ik een fotoshoot doen voor een Indiase kledingzaak en natuurlijk samen met Henry. Gewoon een topfotograaf!

Sherry-Ann en Kishen

Dhr. Badeloe is sinds 2009 onze persoonlijke fotograaf. Hij heeft niet alleen onze trouwreportage verzorgd,

maar ook mijn zwangerschaps- en babyfoto's. de foto's zijn van uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar.

Ook zijn wij zeer tevreden met de persoonlijke aandacht die hij ons geeft. Daarnaast is dhr Badeloe uitstekend in omgang met met mijn baby.

Wij hopen nog de komende jaren fotoshoots met hem te kunnen doen!!!

New Born fotoshoot van Julia

Henry heeft vakkundig ons kleine meid op de foto gezet. in haar eentje en met ons drieën.

Het resultaat is verbluffend en we krijgen veel complimenten over foto's.

Wat een prachtige manier om deze bijzondere tijd voor ons vast te leggen.

Super bedankt!

Fotoshoot op locatie

Ik wil je super erg bedanken voor de mooie geweldige prachtige foto's.

De 1ste keer dat ik met naasje khala mee kwam met shooten was echt een super grappige dag. Na de foto's van haar zag ik dat je echt goeie fotograaf bent. Ik had de dag van de shoot niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Daarna kwam ik er ook nog achter dat je mijn zusje kent. Nog toevalliger, hahahhaha maar de wereld is gewoon klein, toch?

De kinderen voelde zich goed op hun gemak bij je en hebben daardoor goed meegedaan. Nou dit is het reseltaat... super super erg bedankt Henry

Liefs Nisa James Shane

Fotoshoot Sariesma

Henry is een professional, creatief en goed in omgang. In het begin van de fotoshoot was ik ietwat nerveus en onzeker, deze gevoelens wisten en Henry en zijn assistent om te zetten in een leuke aangename sfeer.

Het resultaat met Henry's creativiteit mag er dan ook zeker wezen. Henry's Photodesign is zeker een aanrader!

Sariesma van Nunspeet

Princess Charity Indian Beauty Queen 2017 the Netherlands

Princess Congeniality Indian Beauty Queen 2017 the Netherlands

Mrs. India Worldewide 2017 the Netherlands

Mrs. India Worldwide 2017 Beautifulface

Shalini en Akshay

Henry is een zeer professionele fotograaf met een enorme passie voor zijn vak. Zijn passie zie je echt terug in zijn werk. Hij is zeer creatief en zorgt ervoor dat je geweldig op de foto's staat. Henry is erg behulpzaam en stelt je op je gemak waar nodig.

Wij zijn ontzettend blij dat hij onze bruiloft heeft vastgelegd! Het resultaat is prachtig en door naar zijn foto's te kijken beleven wij onze dag steeds weer opnieuw.

Wij bevelen hem zeker aan!