De mooiste bruidsfoto’s

Alles moet kloppen op die bijzonder dag; de jurk, de ringen, de gasten. Daarom  mogen ook prachtige foto’s van jullie mooiste dag niet ontbreken.

Bij een bruidsreportage besteedt Henry Badeloe vooraf ruim tijd om jullie, het bruidspaar, te leren kennen en de wensen te bespreken. Bewust kiest Henry voor een beperkt aantal opdrachten per jaar om zo zijn volle aandacht te kunnen geven aan de bruiloften die hij fotografeert. Het fotograferen en nabewerken wordt daarom nooit een routineklus en dat is zichtbaar.

Een persoonlijke klik met de fotograaf is belangrijk. Henry is professioneel en sociaal en zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Tijdens jullie huwelijk is hij subtiel aanwezig waarbij hij steeds let op de mooiste invalshoek, veelzeggende details en bijzondere blikken.

Wil je samen kijken wat er mogelijk is? Kom langs en we bespreken jullie geweldige ideeën.

Ik beloof niet dat de koffie klaarstaat maar wel dat het vers gezet wordt.

 

Mooi Weer Garantie met de after-weddingshoot

Uniek in Nederland!

Het is mogelijk om bij Henry’s Photodesign een Mooi Weer Garantie te boeken. Natuurlijk is het geen garantie voor mooi weer op de dag zelf want daar kunnen we helaas helemaal niets aan doen.

Maar regent het tijdens de geplande photoshoot en schijnt er geen enkel straaltje zon dan kun je een ‘after-weddingshoot’ boeken.
We doen de losse shoot van ongeveer 2 uur,  op een mooie dag en op een af te spreken moment van dezelfde week, maand of jaar.
Ik regel een professionele visagiste en stylist, jullie zorgen dat jullie trouwkleren klaar liggen en we maken er een supervette fotoshoot van!

De foto’s die ik maak kunnen uiteraard verwerkt worden in jullie trouwalbum alsof het op jullie trouwdag was. Vind je dit nep of niet passend dan maak ik een apart album voor je: het After-Weddingalbum.

Tarief Mooi Weer Garantie
De mooi weer garantie regel je direct tijdens het boeken. Tegen een beperkt tarief van 275 euro heb je de zekerheid van een stralende zon op jullie trouwfoto’s.  De after-weddingshoot is af te sluiten voor een huwelijksdag in de maanden april tot en met oktober.
Let op: de garantie is alleen geldig als het, tijdens de geplande fotoshoot op de huwelijksdag, regende en er geen enkel zonnestraaltje te zien was.

Trouwdag letterlijk of figuurlijk in het water gevallen?

Hadden jullie andere foto’s verwacht van jullie fotograaf tijdens de fotoshoot? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een After-weddingshoot” te boeken. Ik ga graag met jullie op pad om op een fantastische, mooie dag of zomeravond, echt romantische foto’s van jullie te maken!

Destination Weddings | Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland?  Dat is heel bijzonder. Hiervoor kan ik een fantastisch ‘Destination Wedding’ pakket aanbieden vanaf 2495 euro.

Steeds vaker reis ik met het bruidspaar mee als er in het buitenland getrouwd wordt. Hebben jullie plannen in die richting mail me dan gerust al jullie wensen en plannen door. Ik maak graag een mooi voorstel om deze bijzonder dag te fotograferen.

Welke bestemming dan ook!

Videoreportage

Emotionele beelden, mooie woorden van familie of vrienden, maar ook de grappige momenten: ze zijn het allemaal waard om gezien en gehoord te worden.

Willen jullie een videoreportage dan kan ik jullie professionele videografen aanbevelen uit mijn netwerk. Zij verstaan de kunst om alles in prachtige beelden vast te leggen. Natuurlijk met muziek die bij jullie hoort.

Foto of video met een drone is ook mogelijk na overleg.

Referenties van Henry’s Photodesign

Manon en Ashley

Henry was onze fotograaf op de bruiloft en we hadden ons geen betere kunnen wensen.

In de ochtend hebben wij een shoot gedaan in het park. De foto’s van deze shoot zijn prachtig geworden. Veel mooier dan dat wij hadden verwacht. Soms waren we Henry kwijt, maar vonden we hem achter een bosje terug, vanwaar hij schitterende foto’s schoot. Hij is een zeer creatieve fotograaf.

Na deze shoot zijn wij naar de locatie gegaan, alwaar Henry al onze gasten op de foto heeft gezet. Dit zijn prachtige foto’s geworden.

Ook hier liet Henry weer zien dat hij een zeer creatieve en professionele fotograaf is. Hij is super leuk met kinderen en dat levert dan ook ontzettend mooie beelden op.

Als je Henry als fotograaf hebt, weet je zeker dat je een dag vol met humor krijgt.

Na de bruiloft kregen wij als snel foto’s toegestuurd. Henry heeft ons ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de trouwboeken. Deze zijn ook echt prachtig geworden.

Henry is een super professionele, creatieve en enthousiaste fotograaf. Wij raden Henry dan ook absoluut aan iedereen aan.

Sissy en Simon

Henry Badeloe was onze trouwfotograaf en is ons zeer goed bevallen.

De dag was behoorlijk vol: fotosessie, trouwerij en feest in de avond. De hele dag is de fotograaf er bij geweest.

Met de fotosessie zijn we goed begeleid voor mooie foto's, en de rest van de dag eigenlijk zeer vrij gelaten waarbij zonder hinder de foto's zijn genomen. Het is toch niet zomaar iemand die de hele dag er bij is!

Maar ook wist hij weer niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Henry weet de momenten te pakken voor mooie foto's.

Wij hebben Henry als een professionele, betrokken, creatieve, oog voor detail maar vooral een gezellige man ervaren met een groot gevoel voor humor.

Hier zijn we erg tevreden over.

Mandy en Ferry

Pre wedding shoot.

Een super leuke pre-wedding shoot gehad.

Heel fijn om alvast te wennen aan hoe je het best kunt staan en doen zeker ook voor ons 2 jarig zoontje dat hij niet voor een verassing staat op de bruiloft zelf.

Ons zoontje en wij hebben genoten en nu op naar de echte trouw foto's 6 juni.

Ik zeg echt een aanrader Henry Is een super aardige man en ook zeker voor kinderen.

Anu Damveld en Stefan Dommers

We zijn zeer tevreden over Henry's Photodesign. Het was prettig samenwerken met de fotograaf.

We kijken positief terug op de flexibiliteit en professionaliteit van Henry Badeloe.

In overleg zijn afspraken vastgelegd (tijden etc.)

De hele dag door zijn vele foto's gemaakt en we zijn ontzettend blij met het mooie resultaat!

We zullen Henry ook aanbevelen bij onze vrienden en familie!

Janine en Rakesh

We hadden het weer mee en iedereen was in de stemming.

Wij zijn getrouwd in Museum de Cruquius in Hoofddorp.

We wilden graag een relaxte sfeer die dag en dat is goed gelukt. Van het begin tot eind waren de fotografen bij ons en hebben alles geweldig en alle momenten goed vastgelegd.

Creativiteit was goed gebruikt want het zijn schitterende foto's geworden. Als wij de foto's terugkijken dan beleven wij als opnieuw.

Ook 's avonds zijn de belangrijkste en leuke momenten vastgelegd. Van het begin tot eind was het contact met Henry super. Hij probeert samen tot een oplossing te komen en om aan je wensen te voldoen, als je ideeën hebt dan zijn die ook welkom. Henry is overal op tijd, heeft zijn zaken goed op orde en weet waar hij mee bezig is.

Kortom "Trouwen met Henry" is voor ons: enthousiast, prettig contact, goede prijs en supermooie foto's!

Arzoo Hamdam

Een spetterende fotoshoot met fotograaf Henry.

Ik wil meer gaan poseren en ik werd gevraagd door Henry om te poseren.

Ik vond het heel fijn om met Henry te werken en ik voelde mij echt op mijn gemak. Ook mocht ik een fotoshoot doen voor een Indiase kledingzaak en natuurlijk samen met Henry. Gewoon een topfotograaf!

Sherry-Ann en Kishen

Dhr. Badeloe is sinds 2009 onze persoonlijke fotograaf. Hij heeft niet alleen onze trouwreportage verzorgd,

maar ook mijn zwangerschaps- en babyfoto's. de foto's zijn van uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar.

Ook zijn wij zeer tevreden met de persoonlijke aandacht die hij ons geeft. Daarnaast is dhr Badeloe uitstekend in omgang met met mijn baby.

Wij hopen nog de komende jaren fotoshoots met hem te kunnen doen!!!

New Born fotoshoot van Julia

Henry heeft vakkundig ons kleine meid op de foto gezet. in haar eentje en met ons drieën.

Het resultaat is verbluffend en we krijgen veel complimenten over foto's.

Wat een prachtige manier om deze bijzondere tijd voor ons vast te leggen.

Super bedankt!

Fotoshoot op locatie

Ik wil je super erg bedanken voor de mooie geweldige prachtige foto's.

De 1ste keer dat ik met naasje khala mee kwam met shooten was echt een super grappige dag. Na de foto's van haar zag ik dat je echt goeie fotograaf bent. Ik had de dag van de shoot niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Daarna kwam ik er ook nog achter dat je mijn zusje kent. Nog toevalliger, hahahhaha maar de wereld is gewoon klein, toch?

De kinderen voelde zich goed op hun gemak bij je en hebben daardoor goed meegedaan. Nou dit is het reseltaat... super super erg bedankt Henry

Liefs Nisa James Shane

Fotoshoot Sariesma

Henry is een professional, creatief en goed in omgang. In het begin van de fotoshoot was ik ietwat nerveus en onzeker, deze gevoelens wisten en Henry en zijn assistent om te zetten in een leuke aangename sfeer.

Het resultaat met Henry's creativiteit mag er dan ook zeker wezen. Henry's Photodesign is zeker een aanrader!

Sariesma van Nunspeet

Princess Charity Indian Beauty Queen 2017 the Netherlands

Princess Congeniality Indian Beauty Queen 2017 the Netherlands

Mrs. India Worldewide 2017 the Netherlands

Mrs. India Worldwide 2017 Beautifulface

Shalini en Akshay

Henry is een zeer professionele fotograaf met een enorme passie voor zijn vak. Zijn passie zie je echt terug in zijn werk. Hij is zeer creatief en zorgt ervoor dat je geweldig op de foto's staat. Henry is erg behulpzaam en stelt je op je gemak waar nodig.

Wij zijn ontzettend blij dat hij onze bruiloft heeft vastgelegd! Het resultaat is prachtig en door naar zijn foto's te kijken beleven wij onze dag steeds weer opnieuw.

Wij bevelen hem zeker aan!