Meelopen als secondshooter

Ik krijg heel veel verzoeken van mensen die als secondshooter met mij mee willen gaan. Ik geef echter prioriteit aan mijn mentor-studenten en stagiaires.
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met gedegen vakkennis, ben een gediplomeerd fotograaf en tevens een erkend leerbedrijf.

Ik bied nu de unieke kans om mij één van je bruiloften mee te laten schieten. De enorme waarde is dat ik je help kansen te zien en de hele dag door live advies geef over onderwerpen als: natuurlijk licht, camera-instellingen, positionering, compositie, lenskeuze en lichtopstellingen voor bruidsfotografie en de mooiste portretten.

Ook geef ik je tips over het werken met het bruidspaar en hoe je het maximale uit de dag kunt halen.

Na de fotoshoot is er een persoonlijke sessie van 90 minuten om over jouw reportage te praten, de afbeeldingen te bekijken en om je te helpen bij het uitzoeken en waarderen van de beste foto’s.

Kosten: €595,00 +BTW (+reis/verblijf indien nodig)
Datum: In overleg